El president - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

El president

El club
AMIGUES I AMICS:

MISSATGE DEL PRESIDENT
Comença una nova edició de la Mancomunitat BTT Anoia, una agrupació que s’ha fet gran els darrers 10 anys, havent realitzat centenars de sortides, d’excursions, anècdotes i vivències inoblidables. Aquesta 11a edició comença amb una nova junta, plena d’entusiasme i d´il·lusió, amb la tranquil·litat que la veu de l’experiència dels que van fer néixer aquesta colla hi son presents. L’essència de la Mancomunitat és la mateixa que el primer dia, i ha permès realitzar sortides molt entranyables, de tots els nivells i arreu del nostre territori gaudint sempre de racons desconeguts. Ja som més de cent vuitanta socis, i donem la benvinguda a aquells homes i dones, nens i nenes que vulguin gaudir de la bicicleta de muntanya en el sentit més aventurer de l’excursionisme. Només cal dur les ganes de pedalar i deixar-se portar per l’encant de les sortides. Al llarg de tot l’any se’n realitzen de tots els nivells, des de les més dures a les més familiars, on sempre ens envolta un gran companyerisme i el ritme el marca el darrer del grup.

Enguany tenim un calendari de sortides molt engrescador, sempre gràcies a la gran ajuda i col·laboració dels que s’han prestat voluntàriament a organitzar-les. Ens espera un any d’excursions de tots els nivells i que ens menaran un cop més a llocs ignots i mai pedalats en aquesta agrupació. Hi sou convidats a venir-hi a totes. Es fan reunions prèvies on es dóna una bona informació del recorregut. D’aquesta manera es pot ser coneixedor de les dificultats i així emprendre l’excursió amb la tranquil·litat de saber on es va, amb els bons consells de les persones més experimentades.

La Mancomunitat té una web que podeu visitar sempre que vulgueu, i on hi trobareu varietat d’informació, des del calendari de sortides, els reculls d’imatges de les sortides realitzades, o les dades nostres per si ens heu de contactar o us voleu fer socis. Per últim, tot això no seria possible sense l’ajuda de tots els membres que fan possible el manteniment de la Mancomunitat BTT i totes aquelles persones que hi col·laboren desinteressadament, així com tota la gent ha vingut a les sortides, i frueixen d’elles i ens fan gaudir als demés. Per això, aquesta nova junta vol aportar el seu granet de sorra per treballar i mantenir aquesta colla d’amics per seguir passant bones estones amb la bicicleta tot pedalant amb bona companyia!
Us invitem a gaudir de les sortides d’aquesta nova edició, els que sempre heu format part d’aquesta agrupació i els nous que en vulgueu participar.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal