Events - Manco

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Events

Societat
PREMIS NEPTÚ

L'Agrupació ciclista BTT Anoia opta a un dels premis Neptú que cada any lliura el ajuntament d'Igualada a esportistes i entitats esportives de la nostra comarca.
Aquesta secció recull un resum dels premis atorgats a membres de la nostra associació.

Any 2011
Aquest primer any, el premi Neptú va ser per a en Jaume Segura, precursor d'aquesta  associació i una de les persones que més a treballat per la entitat preparant moltisimes sortites de tot tipus. Quan molts de nosaltres necessitem d'un GPS per seguir una ruta per la muntanya, en Jaume les té totes al cap.

Any 2013
El premi va ser atorgat al nostre company Toni Camps. Un merescut reconeixement per uns dels fundadors del club i organitzador de nombroses i entranyables sortides ciclistes.

Any 2014

El premi del 2014 va anar  a una figura clau del nostre club: Francesc Andreu. Una gran apasionat de la muntanya, de la que gaudeix de moltes maneres i sobre una bici també. Es la nostra 'wikipedia' ambulant quan fem qualsevol excursió pel nostre pais.
Any 2015

Es fa dificil explicar qui és en Josep. Cal coneixe'l en profunditat. En el món ciclista Igualadí gairebé tot-hom sap quí és el MATA.
S'ha "patejat" bona part d'Europa amb alforges, i en moltes curses ciclistes ha deixat enrrera a molta gent. Malgrat la seva fortalesa física i mental, te un punt feble: en la nostra entitat sempre ha utilitzat els seus coneixements per ajudar al més dèbil i per ajudar-lo a assolir la seva fita. Per això la nostra entitat l’ha triat per ser el Premi Neptú de 2015.
Any 2016

Aquest any en Josep Diaz va rebre el premi Neptú. A qualsevol que conegui el nostre club no cal explicar-li  qui es el "Diaz": alma mater d'aquesta entitat. Un altre apasionat de la BTT, pero sobre tot per gaudir-la amb els amics. Sempre fidel a totes les sortides i pendent dels detalls per a que tot surti be.

Any 2017
El premi del 2017 va anar a en Rafael Gras, un altre company que ha estat en el club des del seus inicis, organitzant sempre una de les rutes "corrioleres" del calendari, i donant suport en temes tecnologics.

Any 2018
El 2018 es va premiar  a en Lluis Gou.  No calen moltes presentacions per en Lluis: un gran company i colaborador de moltisismes sortides de la Mancomunitat, a més de contribuir de diverses maneres.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal